Minoră din Blaj, căutată de familie, găsită la mai bine de 24 de ore de la plecarea de acasă

O fetiță în vîrstă de 12 ani din Blaj, căutată de familie, după ce a plecat de la domiciliu marți seara și nu a mai revenit, a fost găsită în noaptea de miercuri spre joi într-un tren de călători care circula pe ruta CâmpiaTurzii – Războieni. Controlorul trenului care a găsit-o pe minoră a anunțat poliția, iar din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Dispariția a fost semnalată de mama minorei, miercuri după amiaza, după ce fetița a plecat de acasă în seara zilei de marți, 31 ianuarie, fără a se mai întoarce la domiciliu.

„Miercuri, 1 februarie 2023, în jurul orei 15:00, o femeie din Blaj a sezizat Poliția Municipiului Blaj, cu privire la faptul că, în seara zilei de 31 ianuarie 2023, fiica sa, HAMPU NICOLETA DAMARIS, de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Minora are următoarele semnalmente: 1,50 metri înălțime, corpolență atletică, păr lung și negru, ochi negri, față ovală. La data plecării purta colanți negri, top negru cu bandă elastică de culoare verde neon, cu inscripția „Team Mickey”, geacă neagră, din fâș, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră cu talpa albă”, a anunțat miercuri după amiaza Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

Foto: captură alba24.ro