Soprana Alexandra Anușcă, concert la Ateneul Român – INTERVIU AUDIO

Soprana Alexandra Anușcă, originară din Blaj, va susține, în premieră, un recital la Ateneul Român. Evenimentul va avea loc marți, 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala mică a Ateneului Român, în cadrul „Stagiunii de marți seara”, organizată de Filarmonica George Enescu din București. Alexandra Anușcă, membră a Academiei corale a Operei de Stat din Viena, este capul de afiș al concertului de la Ateneul Român, unde va interpreta arii din operele sale favorite.

Într-un interviu acordat Radio Blaj, Alexandra Anușcă vorbește despre ceea ce înseamnă pentru ea acest concert la Ateneul Român:

„Este primul concert pe care îl susțin la Ateneul Român. Este o instituție fantastică, în care concertează cei mai mari artiști români și nu numai, iar eu mă bucur enorm că am fost invitată să susțin un recital aici și e un pas frumos pentru orice artist, mai ales pentru unul tânăr. Concertul va conține arii și duete din opere, operete și music-hall-uri, e un mix din toate, am ales repertoriul meu preferat, tot ce cânt e cu sufltet și fiecare piesă aleasă o voi cânta cu foarte mult drag și cu multe emoții.”

În cadrul concertului de la Ateneul Român, Alexandra Anușcă va fi acompaniată la pian de Andreiana Roșca-Geamănă, care i-a fost profesor în facultate, iar invitat special va fi baritonul Cristian Ruja, coleg de facultate cu soprana din Blaj.

Interviul complet cu soprana Alexandra Anușcă poate fi ascultat accesând fișierul audio de mai jos: