„Spațiul Echilibrului”, realizator Doina Gavriluț: invitat eleva Stephanie Elena Comandașu-Soare – AUDIO

Începând din acestă săptămână, la Radio Blaj, veți putea asculta emisiunea „Spațiul Echilibrului”, realizată de doamna Doina Gavriluț, profesor consilier școlar, o emisiune care își propune să ofere invitaților și ascultătorilor posibilitatea de exprimare a modului cum văd viața, cum au găsit echilibrul, cum au înțeles misterul vieții și cum au apreciat minunea dată de Dumnezeu oamenilor.

Invitata primei ediții a emisiunii „Spațiul Echilibrului” este eleva Stephanie Elena Comandașu-Soare, de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din Blaj, premiată cu mențiune la Olimpiada Națională de Limba Română – clasa a VIII-a. Realizatoarea emisiunii vă propune un dialog deschis, plăcut, cu unul dintre elevii eminenți ai Blajului, care se pregătește pentru examenul de Evaluare Națională.

Invitații emisiunii vor fi copii, adolescenți, maturi și vârstnici, care doresc să împărtășească idei, experiență și lecții de viață, povești care inspiră, ajută, clarifică!

Împărtășirea reciprocă duce la relații echilibrate așa încât, în timp, sperăm să dezvoltăm în comunitate acțiuni care ne ajută să „creștem” în credință, în echilibru, în liniște, pace, comunicare, împăcare….

 Emisiunea „Spațiul Echilibrului”, în care invitată este eleva Stephanie Elena Comandașu-Soare, este disponibilă în fișierul audio de mai jos: