Volei Alba Blaj a cucerit al șaselea titlu național din istorie!

Cu două etape rămase de disputat din actuala ediție de campionat, echipa noastră și-a asigurat matematic titlul de campioană, după ce a învins CS Medgidia, în deplasare, cu 3-1 (20-25, 25-15, 25-14, 25-17). Câștigarea titlului național încununează un sezon de excepție pentru echipa noastră, început cu câștigarea Supercupei României și continuat cu accederea în semifinalele Cupei CEV și cu a patra Cupă a României din palmares.

Volei Alba Blaj va sărbători, alături de suporterii săi, câștigarea campionatului, miercuri, 27 aprilie, la finalul ultimului meci al sezonului, când va întâlni, în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 16:00, CSO Voluntari.

Cu două etape rămase de disputat, Volei Alba Blaj este deja campioană, având, în clasamentul Diviziei A1, 72 de puncte. Echipa noastră este urmată de CSM Târgoviște (63 puncte), CSO Voluntari (54 puncte) și CS Medgidia (46 puncte).

În etapa viitoare, Volei Alba Blaj va întâlni, în deplasare, CSM Târgoviște. Meciul este programat sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 14:00 și va fi transmis, în direct, de TVR3.

În ultima etapă, Volei Alba Blaj va întâlni, pe teren propriu, miercuri, 27 aprilie, de la ora 16:00, CSO Voluntari. Partida va fi transmisă de TVR3, iar la finalul acesteia va avea loc festivitatea de premiere a campioanei României.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *