Volei Alba Blaj, eliminată în semifinalele Cupei CEV

Volei Alba Blaj și-a încheiat aventura europeană din acest an. Echipa noastră s-a oprit în semifinalele Cupei CEV, după ce a fost eliminată de una dintre forțele voleibalistice ale Europei, Eczacıbaşı Istanbul. După ce a câștigat prima manșă de la Târgu Mureș, cu 3-0, echipa turcă s-a impus și în retur, cu 3-0 (25-15, 25-18, 25-19) și s-a calificat în finală, unde va întâlni formația germană Allianz MTV Stuttgart.

Volei Alba Blaj a disputat a patra semifinală europeană din ultimii cinci ani, echipa noastră având un palmares european impresionant pentru România, cu trei finale disputate în această perioadă.

În ediția 2021/2022 a Cupei CEV, Volei Alba Blaj a obținut următoarele rezultate: 3-1 și 3-0 cu Vasas Budapesta (șaisprezecimi), 3-1 și 3-0 cu Paok Salonic (optimi), 3-0 și 3-2 cu Volero Le Cannet (sferturi), respectiv 0-3 și 0-3 cu Eczacıbaşı Istanbul (semifinale).

Pentru Volei Alba Blaj urmează, în următoarele opt zile, cinci meciuri de foc în Divizia A1. Fetele noastre vor juca joi și sâmbătă la Mioveni și Craiova, iar apoi vor întâlni, pe teren propriu, CS Medgidia, CSM Târgoviște și Dinamo.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *