Volei Alba Blaj, învinsă de Volero Le Cannet, ratează calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj a fost învinsă, aseară, la Târgu Mureș, de Volero Le Cannet, scor 1-3 (15-25, 20-25, 25-22, 25-27), și a ratat calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor. Partida a contat pentru etapa a cincea, penultima, a Grupei B. Aflată pe locul trei în grupă, campioana României mai poate spera doar la sferturile de finală ale Cupei CEV, poziție pe care și-o poate asigura miercuri, 8 februarie, când va întâlni, la Târgu Mureș, campioana Ucrainei, SC „Prometey” Dnipro.

Meciul de la Târgu Mureș a început prost pentru echipa noastră, care în primele două seturi a evoluat departe de valoarea cu care ne-a obișnuit. Jucătoarele lui Stevan Ljubičić și-au ridicat nivelul abia în setul al treilea, însă acest lucru nu a fost de ajuns pentru a obține victoria. Vita Akimova (Volero Le Cannet) a fost din nou aleasă MVP-ul meciului, reușind un alt număr important de puncte (32), în această partidă. De la Volei Alba Blaj s-au remarcat Bojana Milenković (19 puncte), Victoriia Russu (17 puncte) și Gergan Dimitrova (15 puncte).

În clasament grupei B conduce Vero Volley Milano (13 puncte), urmată de Volero Le Cannet (11 puncte), Volei Alba Blaj (4 puncte) și Prometey Dnipro (2 puncte).

În ultima etapă a fazei grupelor, Volei Alba Blaj va juca, pe teren propriu, cu Prometey Dnipro, miercuri, 8 februarie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

Lider în campionatul intern, Volei Alba Blaj va jucă sâmbătă, 4 februarie, pe teren propriu, când va întâlni SCMU Craiova, în etapa a XVI-a a Diviziei A1. Meciul este programat în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 18:00, iar intrarea este liberă.