Volei Alba Blaj poate câștiga astăzi al șaptelea titlu național

Volei Alba Blaj își poate asigura titlul național astăzi, la Târgoviște, unde este programat meciul trei al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Partida va începe la ora 17:00 și va fi transmisă de TVR 3. La „general”, campioana României conduce cu 2-0 în finala care se dispută după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Volei Alba Blaj a învins CSM Târgoviște în primele două meciuri ale finalei Diviziei A1 și mai are nevoie doar de o victorie pentru a cuceri al șaptelea titlu de campioană! Campioana României a învins, vineri și sâmbătă, cu 3-0 și 3-2 vicecampioana CSM Târgoviște.

În cazul în care gazdele se vor impune, se va juca și meciul patru, tot la Târgoviște, joi, 4 mai, de la ora 17:00. Dacă după cele două jocuri de la Târgoviște, scorul va fi egal, 2-2, se va disputa un meci decisiv la Blaj, duminică, 7 mai.

Înaintea meciului trei al finalei campionatului, antrenorul campioanei României, Stevan Ljubičić a vorbit despre victoriile obținute în meciurile de pe teren propriu: „Meciul doi a fost foarte, foarte greu, dar foarte important, am câștigat și mai avem încă un pas până la titlu, ne pregătim pentru următorul meci și ne dorim să câștigăm finala cu 3-0. Nu este gata până la sfârșit! Echipa a arătat caracter în aceste două meciuri, în primul set al meciului de vineri am revenit de la 20-23, iar în meciul de sâmbătă, în setul trei, am revenit de la 19-24 și asta a fost foarte important pentru că așa se câștigă finalele. Sunt foarte mulțumit și fericit, am făcut multe greșeli sâmbătă, dar la sfârșit caracterele decid meciul.”