ACS Atomic Blaj, calificată la doilea turneu semifinal al CN de volei feminin, categoria speranțe

ACS Atomic Blaj a ocupat locul doi la turneul semifinal al Campionatului Național de volei, categoria speranțe fete, pe care l-a organizat weekendul trecut în Sala „Timotei Cipariu”. Echipa pregătită de Dan Balu va participa la un al doilea turneu semifinal, ce se va desfășura în perioada 9-10 aprilie, care va stabili ultimele echipe calificate la turneul final. Turneul de la Blaj, la care a participat și CSȘ Blaj, a fost câștigat de CSȘ Lugoj, echipă care și-a asigurat locul la turneul final.

În meciul decisiv pentru stabilirea ocupantei locului secund, ACS Atomic Blaj a învins CSȘ Blaj cu 3-0, partida închizând turneul de la Blaj.

ACS Atomic Blaj a obținut următoarele rezultate la turneul pe care l-a organizat: 3-0 cu ACS HV Junior Iași, 0-3 cu CSȘ Lugoj și 3-0 cu CSȘ Blaj.

CSȘ Blaj, care s-a situat pe locul trei, a obținut o victorie și două egaluri și a ratat calificarea în faza următoare a competiției: 0-3 cu CSȘ Lugoj, 3-0 cu ACS HV Junior Iași și 0-3 cu ACS Atomic Blaj.

Turneul a fost câștigat de CSȘ Lugoj, cu punctaj maxim (9), în timp ce ACS HV Junior Iași, fără nici un punct, a ocupat ultima poziție în clasament.

ACS Atomic Blaj, echipă pregătită de Dan Balu, s-a calificat, în premieră, la turneul semifinal după ce a câștigat grupa H, cu punctaj maxim (34), în timp ce CSȘ Blaj, formație pregătită de Emil Ciufudean și Dan Ioan Moldovan, a ajuns în această fază a competiției după ce s-a clasat pe locul doi în grupa K, cu 28 de puncte.

Prin calificarea la al doilea turneu semifinal, ACS Atomic Blaj a ajuns în primele 12 echipe de volei feminin, categoria speranțe, din România.

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *