Bărbat din Crăciunelu de jos reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție provizoriu și s-a apropiat de soția sa

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au reținut un bărbat care nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și s-a apropiat de soția sa. În plus, bărbatul ar fi determinat-o pe femeie să intre într-o cameră a locuinței, împiedicând-o să o părăsească înainte de a-i promite împăcarea. Față de bărbat, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și lipsire de libertate în mod ilegal și au luai măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Miercuri, 9 februarie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, nu ar fi respectat dispozițiile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști la data de 5 februarie 2022, s-ar fi apropiat de soția sa și ar fi determinat-o să intre într-o cameră a imobilului în care bărbatul locuiește, împiedicând-o să o părăsească înainte de a-i promite că se vor împăca.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și lipsire de libertate în mod ilegal și au luai măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Foto: internet

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *