Bărbați din județul Sibiu, reținuți pentru furturi de cabluri de telecomunicații de pe raza comunei Sâncel

Cinci bărbați, din Axente Sever și Copșa Mică, au fost reținuți de polițiști sub acuzația de furturi de cabluri de telefonie și internet de pe raza localităților Pănade și Iclod, din comuna Sâncel.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jidvei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat cinci percheziții, patru în Copșa Mică și una la Axente Sever, județul Sibiu, pentru documentarea activității infracționale a cinci persoane, bănuite de săvârșirea a două fapte de furt calificat, de pe teritoriul județului Alba, informează Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

Cei cinci bărbați sunt cercetați pentru că, în zilele de 30 octombrie și 7 noiembrie 2021, s-ar fi deplasat pe raza localităților Pănade și Iclod, din comuna Sâncel, de unde ar fi sustras cabluri din rețeaua de telefonie și internet, de pe o distanță de peste 1.200 de metri, cauzând societății comerciale furnizoare de servicii de telecomunicații un prejudiciu în valoare de 51.646 lei.

Față de cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, din Axente Sever și Copșa Mică, județul Sibiu, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii din Blaj, au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Internet

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *