Blaj: Accidente rutiere la Mănărade și Șona

Două accidente rutiere s-au produs miercuri, 20 iulie, în zona Blaj, la Mănărade și Șona, în urma cărora trei persoane au ajuns la spital.

Miercuri, 20 iulie 2022, în jurul orei 18:00, pe raza localității Mănărade, un tânăr de 19 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Șona. În urma accidentului, un tânăr de 18 ani, din Blaj, pasager în primul autoturism și conducătorul celui de-al doilea autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot miercuri, 20 iulie 2022, în jurul orei 22:00, pe strada 6 Martie din comuna Șona, un bărbat de 37 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Șona, care se deplasa pe o bicicletă. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Conducătorul auto si biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din culpă, informează IPJ Alba.

Foto: internet (rol ilustrativ)