Blaj: Asociația Club Sportiv Hususan Tiur, cinci locuri întâi la Cupa Armenopolis Gherla

Concurs perfect pentru sportivii legitimați la Asociația Club Sportiv Hususan Tiur (Blaj), la Cupa Armenopolis Gherla. Toți cei cinci luptători blăjeni au terminat competiția pe primul loc, la categoriile la care au evoluat: Tudor Oltean (6 aani, 30 kg), Martin Tarco (10 an, 35 kg), Alexandru Ioo (12 ani, 40 kg), Adrian Mija (14 ani, debutant, 80 kg) și Ștefania Tarco (15 ani, +55 kg).

„Ediția a V-a a Cupei Armenopolis Gherla  a fost o ediție reușită, fără incidente, fără accidentări accidentari și fără acte de indisciplină sau alte cauze care sa ducă la dezorganizare. Au fost acceptate cluburi responsabile și bine pregătite, iar competiția a fost restrânsă la 60 de meciuri, care au fost foarte frumoase, care au durat, în total, șapte ore.

Le mulțumesc antrenorilor, sportivilor, părinților prezenți (care s-au manifestat foarte civilizat), staff-ului, secunzilor mei, tuturor celor care ne-au ajutat la acest eveniment: Pro Nutrition, Armura, Primăria Gherla, Janos Sovati, Mircea Pall. A fost o zi excepțională”, a declarat Paul Florean (Firekick Gherla).