Blaj: campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, în perioada 21-23 noiembrie 2022

Operatorul de salubritate Greendays SRL organizează, în perioada 21-23 noiembrie 2022, pe raza municipiului Blaj, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase. Blăjenii care doresc să scape de deșeurile voluminoase au la dispoziție trei locuri în care le pot preda: parcarea de la baza de agrement (strada Iuliu Maniu), parcarea de la cimitirul central (strada Dr. Vasile Suciu) și hala Greendays din incinta fostului Stratusmob (intrarea de pe strada Aurel Vlaicu, zona fabricii Bosch). Este cea de-a treia acțiune din acest an, după campaniile organizate organizată în lunile aprilie și iulie 2022.

Greendays SRL anunță blăjenii că pot scăpa de deșeurile voluminoase și în afara campaniei, dacă le vor preda la hala din incinta fostului Stratusmob (intrarea de pe strada Aurel Vlaicu, zona fabricii Bosch).

Deșeurile voluminoase sunt deșeurile care nu sunt colectate săptămânal de la populație, atunci când sunt ridicate deșeurile menajere și cele colectate selectiv. Pentru această campanie, populația poate preda gratuit obiecte de mobilier (paturi, dulapuri, mese, birouri, scaune, banchete, saltele, etc.), obiecte sanitare și de toaletă (chiuvete, căzi de baie, baterii de baie, capace și vase de toaletă, cabine de duș fără sticlă, robineți, etc.) oale, ceasuri, prosoape, covoare, preșuri, carpete, calorifere din fontă sau din aluminiu, uși și tocuri de uși sau geamuri (fără sticlă și fără tâmplărie PVC) și altele din aceste categorii.

Deoarece la Blaj se desfășoară o campanie lunară de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație, NU se preiau obiecte de acest gen, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde, computere, tablete, laptopuri, telefoane, aparate de radio, echipamente de iluminat, etc.

Atenție: NU se preiau deșeuri provenite din construcții (moloz și altele), deșeurile vegetale sau cele care conțin substanțe periculoase. Deșeurile reziduale și reciclabile se preiau săptămânal, conform contractului încheiat cu operatorul de salubritate Greendays SRL.

Foto: internet (caracter ilustrativ)