Blaj: Concurs de poezii pentru elevii de gimnaziu și liceu, organizat de Interact Blaj

Interact Blaj organizează, în perioada 18-25 ianuarie, un concurs de poezii destinat elevilor din ciclurile gimnazial și liceal, care învață în școlile din municipiul Blaj. Pentru a face competiția mai echilibrată, organizatorii concursului au ales teme specifice pentru fiecare categorie de vârstă, „copilăria” pentru elevii de gimnaziu, respectiv „iubirea și natura” pentru liceeni. Lucrările, în format digital, vor fi jurizate de profesorii de limba și literatura română de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, iar adresa de e-mail pe care acestea se primesc este itcblaj@gmail.com

„Poezia apare cand emoția și-a găsit gândul și gândul și-a descoperit cuvintele. Interact Blaj revine cu o nouă provocare, de data aceasta adresată tinerilor pasionați de literatură și scriere creativă: un concurs de poezie! Luna aceasta dăm șansa de a se remarca tinerilor scriitori ai orașului, iar 3 dintre aceștia vor fi beneficiarii unuia dintre cele 3 premii:

GIMNAZIU

– Premiul I: 200 lei;
– Premiul II: 150 lei;
– Premiul III: 100 lei.

LICEU

– Premiul I: 300 lei;
– Premiul II: 200 lei;
– Premiul III: 100 lei.

Iar pentru a face competiția mai echilibrată, am ales teme specifice pentru fiecare categorie de vârstă:

-Gimnaziu: Copilăria;

– Liceu: Iubirea și Natura;

Lucrările vor fi trimise în format digital, la adresa de mail itcblaj@gmail.com, în perioada 18-25 ianuarie, iar acestea vor fi jurizate de către profesorii de limba și literatura română ai Colegiului Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”

Urăm succes tuturor participanților și abia așteptăm să vă citim lucrările!”, se arată în anunțul Interact Blaj.

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *