Blaj: Miercuri, 1 iunie, tradiţionala petrecere  pentru cei mici cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

Primăria și Consiliul Local Blaj organizează, miercuri, 1 iunie 2022, tradiționala petrecere pentru cei mici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Evenimentul va avea loc în Parcul „Avram Iancu”, începând cu ora 10:00, unde sunt aşteptaţi peste 1.000 de copii din Blaj, dar şi un mare număr de părinţi, având în vedere că ziua de 1 iunie este zi liberă acordată prin lege.

Un adevărat spectacol interactiv, de veselie şi culoare, cu tema „Dansul biluțelor colorate”, îi aşteaptă, timp de trei ore, pe cei care vor fi prezenţi, miercuri, în Parcul „Avram Iancu” din Blaj. De asemenea, la acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei și Ambulanţei, care le vor arăta celor mici tehnica din dotare, prezența acestor instituții la edițiile precedente având un mare succes în rândul copiilor.

Copiii se vor întâlni cu cele patru mascote „biluțe colorate”, Ciuci, Licurici, Bulina și Bulinuța, alături de personajele Tom și Jerry, Ursulețul Winnie, Mickey și Minnie Mouse și Donald Rățoiul, precum și cu cei doi clovni, năzdrăvanele Fundița și Alunița.

Echipa Oaki Junior din Brașov a pregătit, pe lângă întâlnirea cu personajele amintite, diverse jocuri și concursuri, spectacole de dans, ateliere de pictură pe față și ateliere de baloane modelabile, jocuri cu bile colorate, concursuri sportive de tip Exatlon, concursuri de viteză, îndemânare și iscusință, teatru de păpuși, totul culminând cu o „bătaie cu bile colorate”. Toți copiii prezenți vor primi, la final, înghețată.

Pe lângă evenimentul din Parcul Avram Iancu, Primăria Blaj oferă, ca în fiecare an, tuturor copiilor preşcolari din municipiu, prin intermediul grădinițelor, cadouri constând în dulciuri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Foto: arhivă

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *