Blaj: Peste 170 de participanți, care au reprezentat 13 echipe, la concursul de robotică RUBIX Demo 5.0, organizat la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” – FOTO &VIDEO

Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, echipa de robotică Rubix a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” a organizat un concurs de robotică, care a reunit la start 13 echipe de robotică din întreaga țară, participante la competiția FIRST Tech Challenge România, într-o atmosferă competitivă de impact. Pe primele trei locuri s-au situat echipele SNGine, RoboPapiu și PHOENIX, însă toate echipele participante au avut o evoluție remarcabilă în această competiție, informează un comunicat Rubix Blaj.

„Organizarea evenimentului RUBIX Demo 5.0 a creat pentru toți o experiență de neuitat, aducând cu sine emoția, dăruirea, empatia, colaborarea și, nu în ultimul rând, distracția, într-o formulă care a reușit să spargă barierele ineditului. Am reușit să aducem buna dispoziție atât participanților, cât și invitaților, prin muzică, fotografie, dans, oferindu-le o atmosferă destinsă, exuberantă, care a asigurat, alături de dinamica meciurilor, suspansul punctajelor şi susținerea galeriei, reușita evenimentului.

Felicitări atât echipelor care au reușit performanța de a se clasa pe primele 3 locuri, SNGine, RoboPapiu și PHOENIX, dar și tuturor echipelor participante care au avut o evoluție remarcabilă în această competiție, toate meciurile stârnind odată cu ele, bucuria de a câştiga sau a evolua!

Reușita acestui eveniment major s-a datorat şi membrilor RUBIX Alumni şi juniorilor echipei noastre, care au dat dovadă de implicare şi spirit de echipă, ducând alături de noi acest Demo pe culmile succesului.

Le mulțumim şi suntem mândri de faptul că, şi de această dată, am avut parte de susținerea mentorilor noştri, prof. Romanța Ghiță, prof. Alexandra Boboia Băcilă şi prof. Ioan Ghiță, conducerii colegiului nostru, director Ana-Maria Comșa și director adjunct Ana Marcu, sponsorilor evenimentului: Bosch Automotive Blaj, Star Assembly, Yonder, Fabris Impianti și Aroma Star, autorităților locale reprezentate de doamna viceprimar Livia Mureșan, și suntem, de asemenea, recunoscători tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment care a reușit să inspire, cu adevărat, valorile FIRST.

Iată și câteva dintre cuvintele participanților care ne-au oferit feedback „la cald”, imediat după terminarea evenimentului organizat de noi:

„Felicitări! Ne-a plăcut tot”. (membru al echipei LTASrob)
„Super 5 stele! Ne-a plăcut totul” (echipa RoboPapiu)
„A fost interesant, ne-am simtit bine. Acest Demo ne-a ajutat să vedem imperfecțiunile robotului. Sperăm să ne revedem cât mai curând” (echipa The Resistance RO 186)
„O experiență fantastică, atmosferă și comunitate minunată:) Relația dintre echipe, organizarea bine realizată”. (membru al echipei LTASrob)
„O organizare foarte bună, ne bucurăm că am participat”. (membru al echipei Phoenix)
„Un eveniment reușit. Mi-a plăcut absolut tot, inclusiv persoanele”. (membru al echipei LTASrob)
„A fost foarte bine organizat! Meciurile au avut ritm bun în desfășurare. Totul a fost foarte bine. Aaa, și multumim pentru masă! Ne-a plăcut că am avut teren de exercițiu. Că gazdele au fost foarte amabile si întelegatoare. Și muzica ne-a plăcut!” (echipa Hardwired)”, se arată în comunicatul RUBIX Blaj.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *