Blaj: tichete de masă pentru 3.503 persoane vaccinate anti-COVID după 3 septembrie 2021, cu schema completă

211.150 de tichete de masă destinate unui număr de 42.230 de persoane din județul Alba care s-au vaccinat anti-COVID cu schemă completă au fost distribuite de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba primăriilor în subodinea cărora funcționează cele 11 centre de vaccinare din județ și către medicii de familie care au efectuat vaccinare anti-COVID în cabinetele proprii. La centrul de vaccinare din Blaj, situat în incinta Centrului Cultural „Iacob Mureșianu”, au fost distribuite tichete pentru 3.503 persoane, informează DSP Alba.

Astfel, începând cu zilele următoare, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă după data de 3 septembrie 2021, adică cu două doze pentru vaccinurile Pfizer și Moderna și o doză pentru Johnson&Johnson, se pot prezenta la centrele de vaccinare unde au primit doza a doua (pentru Pfizer, Moderna) sau doza unică pentru Johnson&Johnson, sau la cabintele medicilor de familie pentru a ridica tichetele de masă. Fiecare persoană va primi câte 5 tichete a câte 20 de lei.

Centrelor de vaccinare din județ le-au fost distribuite tichete pentru 28.832 de beneficiari, la centrul de vaccinare din Blaj fiind distribuite tichete pentru 3.503 persoane. Celelalte tichete au fost distribuite medicilor de familie, informează Direcția de Sănătate Publică Alba.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *