Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu de Jos din nou fără apă, după o nouă avarie la conducta de alimentare

Comunele Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu de Jos au rămas marți fără apă, după o nouă avarie produsă la conducta de alimentare cu apă potabila DN600. Operatorul județean de apă estimează că furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 18:00.

SC Apă CTTA Alba anunță că, din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabila DN600, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în data de 02.08.2022, începand cu ora 14:00, în comunele Mihalț, Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu de Jos, cu satele aparținătoare. Durata estimată a întreruperii este de circa patru ore.

„La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia, la numărul de telefon 0258 – 834501, în vederea intervenției. Rugăm clienții noștri să înțeleagă situația neprevăzută survenită și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmite SC Apă CTTA Alba.