Colegiul Național „I M Clain” Blaj, vicecampion național la ONSS, volei gimnaziu băieți

Echipa de volei gimnaziu băieți a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, profesor îndrumător Silviu Ioan Marcu, a obținut medaliile de argint la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), volei băieți, secțiunea gimnaziu, desfășurată la Fetești (Ialomița). Doi dintre componenții echipei noastre au primit și premii individuale: Antonio Dancu (MVP-ul turneului) și Raul Șilean (cel mai bun centru).

În finală, reprezentanta județului Alba a fost învinsă, scor 0-2, de reprezentanta municipiului Bucureșți, ambele echipe ajungând în faza finală cu patru victorii din tot atâtea posibile, după ce au câștigat și faza grupelor.

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat toate meciurile din grupă, după ce a învins reprezentantele județelor Prahova, Sălaj și Cluj.

La turneul final ONSS de la Fetești, echipa de volei gimnaziu băieți a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, profesor îndrumător Silviu Ioan Marcu, a fost formată din: Antonio Dancu (căpitanul echipei), Raul Șilean, Tudor Iuga, Gabriel Coman, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Tudor Jidveian, Alexandru Sechel și Robert Marc.

În acest an, Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, care a reprezentat județul Alba în întrecerile de volei, la cele patru secțiuni, gimnaziu și liceu (fete și băieți), a obținut două medalii de argint (liceu fete și gimnaziu băieți), un loc 5 (gimnaziu fete) și un loc 7 (gimnaziu băieți).

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *