Interviurile Radio Blaj: despre kickboxing cu Hususan Brothers Blaj, la aniversarea a doi ani de existență – AUDIO

Kickboxing-ul este un sport cu multiple beneficii pentru sănătatea fizică și cea psihică, ajută la creșterea încrederii (stimei de sine), vine la pachet cu disciplina și stăpânirea de sine și îi învață pe cei mai tineri să facă față bullying-ului. Aceasta este una dintre temele abordate în cadrul emisiunii „Interviurile Radio Blaj” din această săptămână, care propune o discuție cu Dan Hususan, Florin Bunea și Radu Hususan (foto, de la stânga la dreapta), din cadrul ACS Hususan Brothers Blaj, club care a aniversat, recent, doi ani de existență.

Interviul poate fi ascultat în fișierul audio de mai jos:

1 Comentariu

  • de profu’ de sport Posted 26 februarie 2023 8:20

    Stimate d-le redactor, permiteti-mi sa nu fiu de acord cu dumneavoastra atunci cand afirmati ca „majoritatea celor mai mari antrenori, nu au fost sportivi de elita”.
    Dimpotriva! Marea majoritate a marilor antrenori au fost sportivi de elita! Si pe langa acest fapt, au facut si cursuri de specialitate de lunga durata (academie de sport, institut national de sport, scoala de antrenori). Doar asa poti sa pregatesti complet un sportiv. Impartasind experienta proprie si cunostinte acumulate in institutii de invatamant de specialitate.
    Din pacate in zilele noastre sunt multi care apar peste noapte in haine de „antrenor” fara a practica macar disciplina pe care o „predau”. Fac un curs online sau primesc prin posta un certificat de instructor sportiv. Deschid sala si „predau” ceea ce iau de pe youtube. Neavand experienta proprie si nici cunostinte acumulate in institutii de invatamant specializate, acesti “antrenori” sunt salvati uneori de talentul nativ al sportivilor.
    Confucius spunea: „Ignoranta este noaptea mintii, dar o noapte fara luna sau stele.”

Comments are closed.