Interviurile Radio Blaj: Despre „Sărbătoarea Mierii” 2023, cu Alina Mateş-Ochiş, director marketing Apidava Blaj – AUDIO

Conferințe pe teme apicole, târg cu vânzare în aer liber, concerte de muzică populară și pentru tineret, cu formația Bere Gratis cap de afiș, activități stradale și ateliere dedicate copiilor, teatru de păpuși și sesiuni de zumba pentru cei mici! Toate acestea îi așteaptă pe participanții și vizitatorii celui mai mare târg apicol din România, „Sărbătoarea Mierii”, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni, în zilele de 25 și 26 martie 2023, în Piața 1848 din municipiul Blaj.

Radio Blaj a stat de vorbă cu Alina Mateş-Ochiş, director de marketing în cadrul companiei Apidava, care ne-a oferit detalii despre ediția a XIII-a a „Sărbătorii Mierii”, ce revine la Blaj după o pauză de trei ani, perioadă în care nu s-a desfășurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Interviul cu Alina Mateş-Ochiş poate fi ascultat în fișierul audio de mai jos:

 

Ediția a XIII-a „Sărbătorii Mierii” este organizată de Compania Apidava, Primăria și Consiliul Local Blaj, Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul are ca scop principal promovarea produselor apicole de calitate în rândul consumatorilor români, dar și oferirea de informații apicultorilor, ca ramură importantă a agriculturii din România, prin sesiunile de comunicări și conferințe din cadrul târgului, dar și pentru a face schimburi de experiență cu Asociații Apicole din alte țări europene.