Minoră de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, dată dispărută de familie, după ce a plecat de acasă

ULTIMĂ ORĂ (22.09.2023): Fata de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, care a plecat luni de acasă și nu s-a mai întors, a revenit la locuința de domiciliu.

„Minora de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, care era dată în urmărire după ce a plecat de acasă, a revenit în seara zilei de joi, 21 septembrie 2023, la domiciliu. Din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informează IPJ Alba.

ȘTIREA INIȚIALĂ (19.09.2023)

Polițiștii din Alba caută o fată de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Luni 18 septembrie 2023, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către o femeie din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că POP MARIA VALENTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 18 septembrie, în jurul orei 20:00, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă.

Minora are următoarele semnalmente: 160 cm înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Minora a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, ea nu a fost găsită.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *