Volei Alba Blaj, învinsă în Franța, în Liga Campionilor

Volei Alba Blaj a fost învinsă, miercuri seară, în Franța, în primul meci din grupele Ligii Campionilor. Campioana României a pierdut cu 3-2 (23-25, 25-18, 25-23, 21-25, 7-15) meciul cu campioana Franței, Volero Le Cannet, după ce a condus cu 2-1 la seturi.

Volei Alba Blaj a plătit pentru evoluția oscilantă din acest joc. În primul set, campioana României a condus cu 20-13 și 22-17, in setul trei echipa noastră a câștigat la limită după ce a avut cinci mingi de set, iar în setul patru gazdele au revenit de la 12-16. Cu moralul la pământ, fetele noastre nu au contat în setul decisiv. Volei Alba Blaj se întoarce cu un punct din Franța, deși putea să le câștige pe toate cele trei.

În celălalt meci al grupei B, vicecampioana Italiei, Vero Volley Milano, a trecut, pe teren propriu, de campioana Ucrainei, SC „Prometey” Dnipro, cu scorul de 3-0.

În etapa a doua a Grupei B, Volei Alba Blaj va juca, pe teren propriu, cu Vero Volley Milano. Meciul va avea loc în data de 21 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

Volei Alba Blaj, care deocamdată se menține pe primul loc în campionatul intern, cu 19 puncte din 20 posibile, va juca sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 12:00, în deplasare, pe terenul nou-promovatei FC Argeș Pitești.

Foto: CEV