Volei Alba Blaj pierde prima manșă a semifinalei Cupei CEV, 0-3 cu Eczacıbaşı Istanbul, după o prestație onorabilă

Volei Alba Blaj a pierdut, miercuri seara, scor 0-3 (21-25, 22-25, 19-25), meciul cu Eczacıbaşı Istanbul din prima manșă a Cupei CEV la volei feminin. Partida retur se va disputa la Istanbul, marți 1 martie, de la ora 17:00 (ora României).

Meciul de la Târgu Mureș a fost unul în care echipa noastră a reușit, în dese rânduri, să se ridice la nivelul adversarei, o echipă cu jucătoare de clasă mondială și care era cotată ca favorită clară a semifinalei. Fetele noastre au făcut, în special în primele două seturi, o partidă remarcabilă, în care au revenit și chiar s-au aflat la conducerea jocului.

Victoriia Russu a încheiat partida cu 12 puncte, urmată, în statistica echipei noastre, de Gergana Dimitrova, Olga Strantzali și Jovana Kocić, toate cu câte 10 puncte. Cele mai multe puncte din acest meci, 25, au fost reușite de Tijana Bošković (Eczacıbaşı Istanbul). Oaspetele au dominat clar meciul la blocaj (13-6 blocaje câștigătoare), dar au punctat mai mult și în statistica așilor (3-1)

Stevan Ljubičić, antrenoul principal al CSM Volei Alba Blaj s-a declarat mândru de prestația echipei sale din meciul de la Târgu Mureș:

„Sunt foarte mândru de echipa mea, nu am renunțat, ne-am luptat până la final în fața unei echipe care a aliniat câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume, care în multe momente au făcut diferența în acest meci. În primele două seturi am jucat de la egal la egal, apoi a intervenit o anumită relaxare, nu am pus presiune suficientă cu serviciul, dar, repet, sunt foarte mândru de cum a jucat echipa mea în această seară. Atmosfera din această seară, creată de suporterii noștri, a fost extraordinară și vreau să le mulțumesc tuturor pentru modul în care ne-au susținut.”

Partida retur se va disputa la Istanbul, marți 1 martie, de la ora 17:00 (ora României).

În cealaltă semifinală, Mladost Zagreb (Croația) – Allianz MTV Stuttgart (Germania) 1-3 (18-25, 25-21, 15-25, 22-25)

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *