Atleta Mihaela Blaga, două medalii de bronz la Campionatele Naționale de sală – Under 20

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj / AC Mica Romă” Blaj) a obținut două medalii de bronz, în probele de 1.500 și 3.000 de metri, la Campionatele Naționale de atletism, categoria sub 20 de ani, desfășurate în sală, la București. Cele două medalii au fost obținute sâmbătă, 4 martie, chiar în ziua în care Mihaela Blaga a împlinit 19 ani.

În afara celor două medalii obținute de sportiva din Blaj, AC Mica Romă” Blaj a mai obținut o medalie de aur prin Alexandra Hudea, (CSȘ Mediaș / AC Mica Romă” Blaj), în proba de 3.000 metri, și medalie de argint prin Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș / AC “Mica Romă” Blaj), în proba de 1.500 de metri.

Sursa: Ziarul Unirea

„Sezonul de sală s-a încheiat cu două medalii de bronz obținute de Mihaela Blaga, în probele de 1.500 metri si 3.000 metri la Campionatul Național U20. A fost un început de an bogat în competiții, în care am combinat competițiile de sală cu crosul. Urmează o scurtă perioadă de refacere, după care reluăm pregătirea pentru sezonul de aer liber”, afirmă antrenoarea Cristina Man, vicepreședinte al Federației Române de Atletism.

Vă reamintim, pentru atletele de la AC „Mica Romă” Blaj, anul 2023 a început cu o performanță de excepție! Sportivele pregătite de Cristina Man au câștigat și în acest an Cupa Europei la Cros (ECC Cross Country), categoria Under 20, desfășurată în data de 5 februarie, în Spania, la Oropesa del Mar (Castellon). Detalii, AICI

Un interviu cu Cristina Man și Mihaela Blaga, acordat postului nostru de radio după performanța din Spania, puteți audia AICI

Foto: Cristina Man / Facebook